Perfecte pasvorm

Wij kunnen vrijwel al uw kleding op maat afwerken, geheel naar uw wens.

Met onze jaren lange ervaring zijn we gespecialiseerd in het correct op maat afwerken van al uw zakelijke, feestelijke, casual kleding en jeans.

Bij ons geldt niets is te gek: lengte van uw colbert aanpassen? Geen probleem! Mouwen korter/langer  met trenches en handafwerking met priknaad? Ook geen probleem bij Stomerij Supervorm. Wij kunnen alle vormen van aanpassingen doen zoals u dat wilt door onze jarenlange ervaring met velen bedrijven en particulieren.

voor na broek vermaken

Particulieren

Uw kleding perfect op maat vermaakt naar uw wens voor de beste pasvorm.

U kent het wel die broek zit boven perfect maar is nog iets te lang én te breed wij zorgen dat uw broek perfect zit. Onze specialisten helpen u bij het bepalen van de juiste lengte en uiteraard letten wij op de details. Wij werken met hoogwaardige materialen en zorgen dat de originele details zichtbaar blijven.

Kom vandaag langs!

Bedrijven

Bedrijfskleding op maat laten afwerken is ook bij ons mogelijk. Afhankelijk van de hoeveelheid kunnen wij bij u op bezoek komen voor een inventarisatie en offerte op maat.

Heeft u als kledingwinkel problemen met een collectie?

Neem direct contact op! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu direct contact op om een afspraak te maken of kom vandaag nog langs op één van onze locaties in Amsterdam. Tot zo!

Nu afspreken
KlantenkwekersVermaken