Super Snelle Service

Wij zijn al geruime tijd gevestigd in Amsterdam Oud-West. Onze stomerij service staat bekend om goede resultaten, service en snelheid. Breng uw stoomgoed vóór 10:00 en u kunt het dezelfde dag al vanaf 17:30 ophalen, supersnel! (met uitzondering van hardnekkige vlekken) 

Zeker weten dat uw stoomgoed op tijd klaar is? Breng uw stoomgoed zo vroeg mogelijk bij ons langs.
Heeft u geen haast? Laat ons weten wanneer u het wilt komen ophalen en wij zorgen dat het voor u klaar staat.

Dus moet uw pakken gestoomd worden, zit er een scheur in uw pantalon of is de pasvorm te groot, te klein, te lang of te kort? Geen probleem, Stomerij Supervorm zorgt ervoor dat het allemaal weer schoon, op de juist maat en netjes wordt.

Kijk direct verder wat wij voor u kunnen betekenen. Kunnen wij iets voor u vermaken?  Moet er iets gerepareerd worden? Of bent u op zoek naar tapijtreiniging?

voorkant

Strijken of terrasje?

Onze overhemden service is zeer populair in het drukke Amsterdam. Waarom? U zit toch ook liever op het terras in plaats van het strijken van uw overhemden?

Geniet nu net als velen met u van onze overhemden service en krijg direct het luxe gevoel van schone, gestreken hemden zonder enige moeite, heerlijk!

Milieuvriendelijk!

Wij geven om het milieu en werken daarom zoveel mogelijk met wasmiddelen die het milieu sparen. Wij reinigen met KWL en Lagoon in combinatie met milieuvriendelijke koudwas.

Lees hier meer over de milieuvriendelijke activteiten van stomerij supervorm! 

Sparen bij Stomerij Supervorm

Voor elke kostuum dat u bij ons laat reinigen ontvangt u een spaarstempel voor uw spaarkaart. Tegen inlevering van uw volle spaarkaart met 9 stempels mag uw 1 kostuum gratis laten reinigen door ons!

spaarkaart van Stomerij Supervorm

KlantenkwekersStomerij